We leven in een tijd waarin mensen meer en meer op zoek zijn naar authentieke en echte verhalen. Over je weg zoeken in het leven en leren omgaan met wat het leven je wel en niet brengt. Ik deel mijn ervaringen over mijn reis, van carrière tijger tot internationaal bestseller auteur, graag om anderen te inspireren. Ook ga ik graag in gesprek over mijn visie over bezield ondernemerschap en maatschappelijk succes. Ik hoop dat mijn reis, die me heel veel moois gebracht heeft anderen zal inspireren.

Optie 1 De Kracht van Verbinding: een interactieve lezing

Duur: 45 minuten tot 1 uur (inclusief interactie met het publiek).

Tijdens deze lezing vertel ik over de reis die ik de afgelopen 20 jaar heb afgelegd en welke verhalen er op mijn pad gekomen zijn. Ik ga met het publiek in gesprek, zodat de kracht van verhalen en verbinding voelbaar is. Ter afsluiting deel ik tips om zelf aan de slag te gaan. De lezing kan aangepast worden aan specifieke onderwerpen of thema's die relevant zijn voor jouw evenement.

-

Optie 2 Verbinding in Actie: Team Building/inspiratie Workshop

Duur: 2-3 uur, inclusief introductie en interactieve sessie.

De workshops beginnen met mijn reis en de lessen die ik over verbinding geleerd heb. Na de pauze ligt de focus op onderwerpen die relevant zijn voor het team, met als doel de banden onderling aan te halen en het teamgevoel te versterken. Dit gebeurt door samen gesprekken te hebben, maar ook door interactieve elementen die toegevoegd worden.

Maatwerk: omdat elk team anders is, zal de workshop in overleg gemaakt worden. Samenwerking, teamspirit en communicatie zijn altijd centrale elementen.

Bij beide opties is er tijd voor vragen en eventueel
een signeersessie. Voor boekingen en verdere informatie kun je contact
opnemen met Elma van Vliet's team via
info@elmavanvliet.nl.

“Elma van Vliet has a unique ability to capture a large audience with her charismatic and engaging persona, and with a message of human connection that resonates across countries and cultures." - Anja Marheim Publisher Bastion Norway