Meteen naar de inhoud

Over Elma

Soms ontstaan de mooiste dingen op de moeilijkste momenten. Toen mijn moeder ernstig ziek werd, maakte ik voor haar een boek dat alles veranderde. Voor ons en voor mij. Door Mam, vertel eens verbonden we ons op een dieper niveau dan ik ooit had durven dromen. We kregen een prachtige band waardoor ik me realiseerde dat het leven niet draait om wat je hebt, maar om wie er het meest toe doen. Ik besloot het roer in mijn leven om te gooien en mijn hart te gaan volgen. Ik wilde mensen helpen bij het maken, delen en bewaren van de herinneringen die er in mijn ogen het meest toe doen. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan vijf miljoen mensen die nu hun eigen verhalen schrijven. Zo mooi! Het maakt me dankbaar en vastbesloten om door te gaan met mijn missie om zoveel mogelijk harten te verbinden.

Ik geloof namelijk dat verbinding het allerbelangrijkst in het leven. Met jezelf en met elkaar. In deze 24/7/365-maatschappij komen er zóveel prikkels op ons af dat het makkelijk is jezelf kwijt te raken. Het gebeurde mij. Ik voelde de verbinding met mezelf niet meer en besloot mijn zoektocht daarom dit keer naar binnen te richten. Elma, vertel eens is het resultaat van die reis en het sluitstuk van de Vertel eens-serie. Het is mijn meest persoonlijke boek ooit, vol verhalen, inzichten en vragen om je aan het denken te zetten. De boodschap is simpel: voordat je echt contact kunt maken met anderen, moet je eerst verbinding maken met jezelf. Dat is waar de oplossing te vinden is. Dat is waar het allemaal begint.

Met mijn nieuwe boek en bijbehorende dagboekenserie hoop ik je te inspireren om ook naar de stem van je hart te luisteren. En je te verbinden – met jezelf en met elkaar.

Veel liefs, Elma

Contact mij hier of vind mij op Instagram, Facebook of Linkedin.

Vertel eens Elma van Vliet Heart Icon