Meteen naar de inhoud

Verbinding maakt alles mooier. Deel je met me mee?

Vanaf vandaag ligt mijn nieuwe boek, Elma, vertel eens – een zoektocht naar verbinding – in de boekhandel. Ik ben heel blij dat ik het, na al die tijd van schrijven en ontwerpen, eindelijk met jullie kan delen. Het is mijn meest persoonlijke boek ooit, en anders dan alle andere boeken die ik ooit heb gemaakt. Het gaat namelijk over mijn eigen zoektocht naar verbinding met mezelf. Die raakte ik de afgelopen jaren namelijk steeds meer kwijt. Diep van binnen had ik de wens om te veranderen, maar ik wist niet precies hoe ik dat moest doen. Ik wist alleen dat ik me anders wilde voelen. Daarom besloot ik op reis te gaan. Niet naar het buitenland, maar naar binnen. Ik heb de tijd genomen om echt naar mezelf te kijken, los te laten wat niet meer goed voor me was en een pad uit te stippelen dat goed voor mij voelde. In de 12 verhalen in het boek, die allemaal eindigen met vragen aan jou, deel ik mijn zoektocht met jou in de hoop dat ik je kan inspireren.

We leven in een uitdagende tijd, waarin steeds meer mensen tot de conclusie komen dat groter en beter helemaal geen garantie is voor geluk. Minder is soms juist meer. Overal om me heen zie ik tekenen dat mensen op zoek zijn naar verbinding en verhalen. De échte verhalen, van mens tot mens, die gaan over je weg vinden in het leven, met al het moois en moeilijks dat ermee gepaard gaat. En die verhalen beginnen allemaal met dicht bij jezelf blijven.


Elma, vertel eens is geen zelfhulpboek en ik ga je ook niet vertellen wat je moet doen. Wat ik graag wilde maken is een inspiratieboek. Ik geloof namelijk niet dat er iets of iemand is die alle antwoorden voor je heeft. Je mag je leven zelf de vorm geven die het beste bij jou past. Boeken, mensen en situaties zijn om jou te inspireren. Maar er is echt maar een persoon die het verhaal van jou leven kan schrijven. Dat ben jij. En ik hoop dat je bij het schrijven van dat verhaal je pen zelf stevig vasthoudt.

Vanuit mijn diepe wens voor meer echte verhalen, deel ik het mijne met jou. Ik neem je mee op de reis die ik zelf maakte en hoop dat er zo steeds meer echte verhalen komen. Verhalen die kwetsbaarheid laten zien en die niet draaien om mooie plaatjes. Die niet gaan over meer en beter, maar juist over echter. En samen. Want alles wat je nodig hebt, is er al. Je hoeft alleen maar te luisteren naar wat je hart je probeert te vertellen. Doe je met me mee?

Voor mij is het vandaag feest! Ik wil het graag vieren door niet alleen mijn verhaal te delen, maar ook dat van jullie.


Daarom geef ik 10 exemplaren weg van het boek Elma, vertel eens – een zoektocht naar verbinding.

Wil je een boek winnen?

Geef hieronder dan jouw antwoord op de volgende vraag:

Welke beslissing die jij vanuit je hart maakte, maakt je nog steeds blij? Vergeet niet bij je antwoord de #ikdeelmee erbij te zetten.

De winnaars worden 12 oktober bekend gemaakt.

Nieuwsgierig geworden? Of zin om direct te bestellen?

#verteleens #ikdeelmee #verbindingmaaktallesmooier #elmavanvliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *