Meteen naar de inhoud

Een handgeschreven brief is het mooiste cadeau om te geven

Ik hou er zo van. Handgeschreven brieven. Het zijn kostbare cadeautjes die je bewaart. Om later nog eens te lezen. En nog eens.. Maar een brief schrijven? Wie doet dat tegenwoordig nog?

Daarom ben ik ook ontzettend blij én trots dat Handboek Liefdesbrieven vanaf vandaag in de winkels ligt. 
Het mooie is namelijk dat iedereen een liefdesbrief kan schrijven. Het hoeft helemaal niet perfect, als het maar persoonlijk is. Dit handboek helpt je om woorden te vinden en je hart te laten spreken. In 7 simpele stappen schrijf je heel makkelijk zelf de leukste, mooiste en allergeweldigste brieven aan jouw. En met de liefdesbonnen en het briefpapier in het boek worden het geweldige cadeautjes. Een prachtige manier om de liefde te delen én te vieren!

Het mooie is dat het helemaal niet uitmaakt of je net verliefd bent of dat je al jaren samen bent. Een brief is altijd een goed idee. Want woorden die vanuit je hart komen, zijn misschien wel de mooiste cadeautjes die je kunt geven. 

Mijn wens is dat Valentijn dit jaar een feest wordt van mooie woorden. Dat er heel veel mensen een brief aan hun lief gaan schrijven. Omdat woorden die vanuit je hart komen misschien wel die mooiste cadeaus zijn om te geven.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je het boek bestellen? Dat kan via je favoriete boekhandelaar, online of natuurlijk via deze link:

Handboek liefdesbrieven: https://elmavanvliet.nl/product/het-cadeau-voor-valentijn-een-handgeschreven-brief-met-dit-handboek-schrijf-je-zelf-in-7-stappen-de-mooiste-brief/

Liefs, 

Elma van Vliet  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *