Meteen naar de inhoud

LIEFDE VOOR TEAM THUIS

Ik las vorige week een artikel van Shauna Niequist over Team Thuis. En ik vond dat zo’n mooie term, dat ik besloot om deze blog aan alle leden van Team Thuis op te dragen. Waar jullie ook zijn. Deze is voor jullie.  

Voor de mensen die altijd voor je klaar staan. Die voelen als je familie, ook als ze dat niet zijn. Voor de mensen die je belt als er geweldige dingen gebeuren – of als alles in de soep loopt. Ze kennen je door en door en houden van je. Precies zoals je bent. Ze weten dat niemand perfect is en accepteren het als je een foutje maakt. Het zijn de mensen die je geheimen kennen en je die van hun vertellen.
Met hen voelt het altijd als thuis, waar je ook bent.  

Vrienden, familie, je ouders of kinderen – wie er in Team Thuis zitten bepaal je zelf. Ik ben ervan overtuigd dat in deze hectische wereld, geluk schuilt in dankbaar zijn voor wat je hebt. Ik weet dat het niet altijd makkelijk is om mensen te vertellen hoeveel ze voor je betekenen. Maar ook al is het lastig, ik ben er groot voorstander van. Niet omdat ik bang ben dat mensen weggaan, maar omdat ik geloof dat het belangrijk is dat ze het weten. Dat ze het horen. Voelen. Want je geliefd voelen, is een van de fijnste gevoelens ter wereld.     

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *