Meteen naar de inhoud

Een chocoladecadeau, met liefde voor jou

Juist in deze tijd is lief zijn voor jezelf soms het beste wat je voor jezelf kunt doen. Je aandacht even niet naar buiten richten, maar juist naar binnen. Stilstaan bij de dingen die voor jou belangrijk zijn en dicht bij jezelf blijven. Verwen jezelf daarom met een chocoladecadeau van Chocstar, met liefde voor jou.

Ik ben blij dat de vier dagboeken met als thema’s: Zelfliefde, Dankbaarheid, Groei en Blijdschap uitgekomen zijn. Ik geloof namelijk heilig dat schrijven niet alleen helpt om dingen van je af te schrijven, maar ook om te ontdekken waar je staat en waar je naartoe wilt.

De themadagboeken zijn daarom ook gevuld met quotes, vragen en tips om je te inspireren. Nu de dagen weer korter zijn, is het heerlijk om op de bank in je dagboek te schrijven, met een dekentje, een grote kop thee en… chocolade!

Daarom heb ik de afgelopen tijd, samen met het team van Chocstar iets tofs gewerkt. Een project dat niet aanvoelde als werk, maar als een cadeautje. Ik mocht namelijk samenwerken met een groep prachtige mensen die net zo’n passie en liefde hebben als ik, alleen dan voor chocolade. Het resultaat is een prachtig chocoladecadeau. Met de hand gemaakt, verfijnd, heerlijk van smaak en gevuld met liefde. Leuk om jezelf of een vriendin mee te verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *