Meteen naar de inhoud

15 jaar geleden was er een meisje met een boek en een droom..

Het begon allemaal met Mam, vertel eens. Het boek dat ik maakte voor mijn eigen moeder in een periode dat ze ernstig ziek was. Ik realiseerde me toen hoeveel vragen ik nog had. En ik realiseerde me dat ik haar niet vaak genoeg verteld had hoe belangrijk ze voor me was. Daarom maakte ik Mam, vertel eens. Het was mijn manier om haar te vertellen hoeveel ik van haar hield. 

Ik hoopte dat ze antwoorden op de vragen in het boek zou geven. Maar wat ik kreeg was zoveel meer. Het werd het meest dierbare verhaal in mijn leven. Het verhaal van mij en mijn moeder. Mijn moeder overleed vorig jaar. Ik heb genoten van de tijd die we samen gehad heb. En ben dankbaar dat ik toen geluisterd heb naar mijn gevoel om het roer om te gooien en boeken en spellen te gaan maken die harten verbinden.

Ik heb mijn tijd genomen om mijn verdriet een plekje te geven. Om naar mezelf en mijn gevoel te luisteren en dat zoveel mogelijk te volgen. Ik beloofde mijn moeder heb mijn dat ik er wat moois van zou blijven maken, van dat leven van me. En te blijven genieten van al dat moois om me heen. En dat deed ik. Ik vierde dit jaar dat Mam, vertel eens 15 jaar bestond en in 20 landen gezorgd heeft voor prachtige, ontroerende en mooie verhalen tussen moeders en kinderen. Speciaal daarvoor brachten we een Limited Edition uit in Nederland die direct in de bestseller lijsten belande. De reacties waren geweldig. Daarom hebben we besloten om de hele Vertel Eens serie volgend jaar in hetzelfde design uit te brengen. En ook de inhoud te herzien. Het is mijn manier om trouw te blijven aan mijn missie, maar ook mijn eigen weg te bewandelen zonder mijn grootste fan. 

Met deze blog wil ik jullie allemaal bedanken. Voor de lieve reacties vanuit de hele wereld, de verhalen en de aanmoedigingen. Het deed me goed. En omdat Mam, vertel eens ook een beetje van jullie is, wil ik jullie vragen of jullie nog suggesties hebben voor de herziene editie van Mam, vertel eens. Zijn er vragen die je heel graag in het boek zou willen zien? Of juist vragen die absoluut moeten blijven? Ik hoor het heel graag van jullie. 
Ik zie jullie reacties heel graag in de comments. En mocht je je verhaal liever privé met me delen, mail je dan naar info@elmavanvliet?

Veel liefs,
Elma 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *