Street Art meets Vaderdag met Pap, vertel eens.

Street Art meets Vaderdag met Pap, vertel eens.

Ik ben heel blij met de bijzondere samenwerking die we gehad hebben voor de limited edition van Pap, vertel eens. Deze titel heeft in de afgelopen jaren zoveel kostbare verhalen en verbindingen opgeleverd, dat het een van mijn doelstellingen is om de serie altijd actueel én inspirerend te houden. Daarom hebben we dit jaar iets speciaals gedaan voor Vaderdag. 

In lijn met de wereldwijde beweging van Street Art, die de meest grijze gebouwen overal ter wereld omtoveren tot ware kunstwerken, heb ik street artist en ontwerper Micha de Bie gevraagd om een stofomslag te ontwerpen voor Pap, vertel eens. Het resultaat is een kunstwerk dat geïnspireerd is op de liefde tussen vader en kind. Het geschakelde hart dat Micha de Bie heeft ontworpen voor het omslag in prachtige rood- en blauwtinten, symboliseert de verbinding en liefde tussen vaders en kinderen. Ik ben ontzettend blij met de samenwerking met Micha de Bie. Zijn ontwerp vat het verhaal van Pap, vertel eens prachtig in beeld samen. Het kunstwerk is intrigerend en combineert zachtheid en kracht, net zoals vaders dat doen. Ze zijn stoer van buiten, maar gevoelig vanbinnen. 

Om het uniek en bijzonder te houden, is deze editie eenmalig verkrijgbaar en volgens mij het perfecte cadeau voor de stoere vaders die stiekem een klein hartje hebben. De inhoud en boodschap van het boek is onveranderd gebleven: Pap, vertel eens is het enige cadeauboek dat je weggeeft en weer terug wilt hebben, omdat er vaak zoveel verhalen zijn die nog niet verteld zijn. Door het beantwoorden van de originele en boeiende vragen in het boek, schrijven vaders op een makkelijke manier het verhaal van hun leven. Zodat de familiegeschiedenis bewaard blijft en generaties lang doorgegeven kan worden. 

De Limited Edition van Pap, vertel eens is vanaf verkrijgbaar in de betere (online) boekhandels en zolang de voorraad strekt.

Volg Micha hier!

Terug naar blog